DİYARBAKIR / ÇINAR - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Nis

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ" YENİ MÜFREDAT TASLAĞI, KAMUOYUNUN GÖRÜŞÜNE AÇILDI

gorusoner.meb.gov.tr

Yeni müfredat için TIKLAYINIZ

Ock

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2023 Akreditasyon Programı katılımcı seçim sonuçlarına herhangi bir itiraz yapılmamış olup nihai sonuç tablodaki gibi açıklanmıştır. Sonuçlar 19.01.2024 tarihinde okulumuz web sitesi ve WatsApp grubundan ilan edilmiştir.

Ock

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2023 Akreditasyon programı katılımcı seçim sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara itiraz 17.01.2024 saat 17:00'a kadardır. Nihai sonuçlar 18.01.2024 tarihinde okulumuz web sitesi ve gruplardan ilan edilecektir.

Ock

Okulumuzda 2023 Erasmus Okul Eğitimi Konsorsiyum Ortaklığı Öğretmen Başvuru Süreci Başladı.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Parke Malzemesi Alımı Doğrudan Temin Yolu ile Karşılanacaktır.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Kırtasiye Malzemesi Alımı Doğrudan Temin Yolu ile Karşılanacaktır.