DİYARBAKIR / ÇINAR - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden Arin Nisa Cengiz, İlçemizde düzenlenen Akıl Zeka Oyunları Turnuvası Mangala Mangala dalında birinci olup, Diyarbakır'da düzenlenecek olan İl turnuvasında ilçemizi temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrenci ve Öğretmenimiz Veysel Gümüşçü'yü tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz psikolojik danışmanı tarafından velilere yönelik Ebeveynlik Becerileri konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

Ekm

Çınar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu/Diyarbakır projemiz kapsamında öğrencileri, öğretmenleri ve velileri bir araya getirerek unutulmaz bir şenlik düzenledik. Bu özel etkinlik, okulun bahçesini coşkuyla dolduran katılımcılar için unutulmaz bir deneyim oldu. Öğretmenlerin önderliğinde öğrencilerin hazırladığı muhteşem sahne performansları izlendi. Şenliğin en özel anlarından biri olan protokol, öğretmen ve öğrencilerin verdiği poz ile tören sona erdi. Etkinliğimize katılım sağlayarak bizi yalnız bırakmayan Çınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet Aziz İDE, Çınar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sn. Aydın OKAN ve Çınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sn. Muharrem Duman'a çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla deprem tatbikatı yapıldı. Deprem anında uyulması gereken kurallar konusunda bilgilendirme yapıldı. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

İletişim Becerileri ile ilgili Rehberlik servisi tarafından pano çalışması yapıldı

Ekm

Çınar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Erasmus Days 2023 Faaliyetleri kapsamında pano etkinlikleri düzenledik.

04.09.2023 Tarihinde Sene Başı Öğretmenler Kurul Toplantımızı Yaptık

Haz

4/A sınıfı öğrencilerimiz mezuniyetlerini coşkuyla kutladı. Öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar dileriz.

Haz

5. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Diyarbakır finalinde okulumuzu ve ilçemizi Mangala oyunu ile temsil eden 2/B sınıfı öğrencimiz Arin Nisa CENGİZ ilde ikinci oldu. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuzun ortak olarak katıldığı Suyun Matematiği eTwinning Projesi için etkinlik çalışmaları yapıldı.

Haz

Okulumuzda Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Yeşilay çalışması yapıldı. Sağlıklı yaşam ve teknoloji bağımlılığı konularına değinildi. Emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni Deryanur TOMAKİN Deprem Sonrası Psikososyal Destek Veli Bilgilendirme Toplantısı yaparak bu süreçte neler yapılması gerektiği ile ilgili veliilere bilgi aktardı. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Bahar BALTA hocamızın yaptığı e-Twining projesi sonucunda Ulusal Kalite Etiketi Ödülünü almaya hak kazandı. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder nice kaliteli başarılara...

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Bahar Balta öğrencileriyle beraber e-Twinning projesi kapsamında çeşitli etkinlikler yaparak derslerini eğlenceli hale getiriyor. Emeklerinden dolayı çalışma arkadaşımıza teşekkür ederiz.